Toegewijd aan hout.

Al jaren is Raaymakers hout toegewijd aan de hoogste kwaliteit houtsoorten voor elke toepassing. We zijn trots op onze opgebouwde passie en kennis en willen uw project mee tot leven brengen. 

 Onze missie is om onze kennis en liefde voor het product met uitstekende service en kwaliteit te gebruiken voor uw project.

1809

8

30

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Wij kiezen resoluut voor duurzaam bosbeheer, het hele jaar door.

Dat merk je niet alleen aan de kwaliteit van ons hout, maar ook aan ons FSC®- en PEFC®label. Vraag naar onze gecertificeerde producten. Als unieke en duurzame grondstof is hout gegrond voor zowel een mooi project als een mooiere wereld.

ONZE HISTORIE

Jouw project, onze ervaring.

Klein gestart en met veel ambitie gegroeid. Voor Raaymakers heeft hout geen geheimen meer. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een gepassioneerd team met kennis en knowhow.

01.


ZAADJE GEPLAND IN 1809

02.


HOUTHANDEL

03.


EXPLOSIEVE NA-OORLOGSE GROEI

04.


RAAYMAKERS NU

Elk soort hout voor jouw houtproject.
Hoe gaan wij te werk?

01


JOUW WENS

Heb jij een project of wens, raad of een oplossing nodig? Wij luisteren en denken mee om jouw project met het beste hout in kwaliteit en vakmanschap te ondersteunen.

02


ONZE VOORRAAD

We hebben steeds grote hoeveelheden kwalitatief hout op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij u klantgericht en projectmatig voorzien van een snelle levering in Nederland of België.

03


ONZE SERVICE

Onze mensen hebben een uitstekende houtkennis, we delen deze dan ook graag om uw project te optimaliseren. Trots op onze passie voor hout willen we jouw project mee tot leven brengen.